Caroline Lundberg - Moderat kandidat för Falköpings kommun och riksdagen © Valet 2014-09-14 • Privacy Policy 

Carolinemoderat.se

"Som Moderat är valfriheten viktig för mig. Att det finns ett utbud som passar alla och alla åldrar inom fritid och kultur."

 

 

 

Mina idéer för en bra och aktiv fritidspolitik i Falköping! 

 

Vi behöver en aktiv fritid för att må bra.

Enkla promenader i naturen eller stadsvandringar är en bra start. Organiserad idrott är det som driver oss flera att deltaga.


I vårt stressade schema behöver vi stöd och hjälp att komma igång med våra aktiviteter. Föreningslivet är en viktigt katalysator för detta område.

 

Våra ungdomar behöver även komplettera gymnastiktimmarna med en aktiv fritid inom en idrottsklubb i kommunen, varför jag värnar om stödet och dialogen till klubbarna i Falköpings kommun.

 

Även vi vuxna behöver röra på oss regelbundet för att må bra hela livet igenom. Börja med en promenad redan idag!

 

Jag drev aktivt byggandet av konstgräsplanen Ållevi och tennisstadion Tor inom vårt parti. Ser gärna en fortsatt utveckling av fotbollsplaner och läktare på gymnasieområdet i samband med helrenovering och flytten av gymnasiet till Fredriksbergsområdet.

 

Jag vill även öppna upp fotbolls-anläggningen till allmänheten för spontanspel, vilket främjar motion och utveckling. Vartofta idrottshall vill jag prioritera.

 

    

Golf och friidrott finns det utmärkta möjliheter att utöva på Berga och i Falköping

 

Idrottföreningarna på landsbygden har en dessutom en mycket viktig "social funktion" för samhällena, förutom själva idrottsutvecklingen, som jag värnar och tycker mycket om.

Fotbollsföreningar som Borgunda IK, Floby IF, Grolanda IF, Kinnarp-Slutarp IF, Vartofta SK, Valtorps IF, Stenstorps IF, Tomtens IF och Åsarp-Trädet FK gör ett fantastisk arbete med våra ungdomar utanför centralorten, som jag som politiker vill utveckla vidare. Även andra sporter/föreningar som IK Wilske och Floby Volleyboll gör ett fint arbete, för att nämna några ytterligare.

 

Jag är nu glad att vi har renoverat ishallen efter Odenhallens lyckade renovering, där vi även kunde utveckla hallen med ny lokal, för brottningen. Golfbanan med sina nio nya hål, som har blivit bra, är även det ett lyckat projekt mellan kommunen och föreningen. En renovering av motionsslingan runt gymnasiet är en annan enkel fråga som intresserar mig som kvarstår.

 

Som moderat är valfriheten viktig för mig och att det finns ett utbud som passar alla inom just idrottsrörelsen. Enskild idrott samt lagidrott ger dessutom två olika dimensioner som utvecklar våra ungdomar.

 

Ett starkt moderat parti grundat på väljarnas gensvar i Falköping utvecklar vår del av Sverige. Du kan även nå mig via mail på caroline.lundberg@falkoping.se om du har frågor till min politiska hållning och mitt politiska program.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi behöver en aktiv fritid för att må bra.

Enkla promenader på berget eller stads-vandringar är en bra start. 

 

 

FKIK:s Juniorverksamhet

 

Idrott är viktigt för ungdomars välbefinnande, det kan ske i grupp eller individuellt. Skolan och idrottsföreningarna har ett stort ansvar för att ta hand om våra ungdomar.

 

Åsarp-Trädet & Kinnarp-Slutarp värmer upp inför en juniormatch i fotboll.

 

Blue Riders - Falköpings hockeylag

 

Vi skall även ha en aktiv fritid upp i åldrarna för att må bra hela livet.

 

www.rf.se

 

 

 

Vill du veta mer om Moderat politik? Här nedan finner du

mina snabbtips på några bra M-länkar:

 

 

Demokrati

 

Vår politik

 

Alliansen - ett starkt styre

 

Alla behövs

 

Jobben

 

Företagande och entreprenörskap

 

Landsbygd

 

Bostad

 

Barn

 

Skola och utbildning

 

Äldrefrågor

 

Pensioner

 

Hälso- och Sjukvård

 

Funktionsnedsättning

 

Sjukförsäkringen

 

Social trygghet

 

Miljö

 

Jämställdhet

 

Kultur, idrott och turism

 

Brott och straff

 

Europa och EU

 

_

 

Övriga länkar

 

www.moderat.se

www.moderat.se/falkoping

www.muf.se

www.alliansen.se

 

Välkommen till Nya Moderaterna!

 

Bli medlem i ett politiskt parti och utveckla demokratin.